_

Bæredygtighed


Sådan tager vi et bæredygtigt ansvar

I en tid, hvor vi er mere opmærksomme end nogensinde på vores påvirkning af planeten, har Make Me Wonder taget skridt til at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Vi tror på at påtage os ansvaret for en mere bæredygtig fremtid, og det starter med vores produktionsproces. Derfor er vi stolte af at tilbyde en produktlinje, der er omhyggeligt håndlavet og skabt med respekt for naturen.

Ingen masseproduktion

Vi er modstandere af masseproduktion og alt det spild, det skaber. I stedet bruger vi tid og kræfter på at skabe unikke stykker, som er lavet specielt til dig. Det betyder også, at vores produkter er af høj kvalitet og varer længere, hvilket også gavner miljøet. Det betyder, at vi ikke har et lager af vores fotokunstprodukter og kun udskriver dem efter behov. Denne tilgang hjælper os med at reducere affald og minimere vores miljøpåvirkning. Det sikrer også, at du modtager et nyligt trykt produkt, der ikke har ligget opbevaret i lang tid.

Ingen kemi - syrefrit papir

Vores produkter er lavet med papir af høj kvalitet, som er syrefrit og kommer fra ansvarligt skovede træer. Vi tror på, at det er vigtigt at respektere naturen, når vi bruger dens ressourcer. Derfor bruger vi kun kvalitetsmaterialer, som er så miljøvenlige som muligt.

Rammer fra grønne skove

Vi er også stolte af vores lokalproducerede rammer, som er lavet af bæredygtigt træ fra bæredygtigt skovbrug. Vi tager skovbeskyttelse alvorligt og sørger for at fælde træer på en ansvarlig måde, som tager hensyn til både flora og fauna i området. Vi mener også, at det er vigtigt at give fair arbejdsforhold til vores skovarbejdere, og vi tager ansvar for, at vores trærammer er produceret på en etisk måde.

Vores rammer er lavet af lokale håndværkere, som er dygtige og stolte af deres arbejde. Hver ramme er omhyggeligt udvalgt og samlet for at sikre, at den er af højeste kvalitet. Vi tilbyder ubehandlede egetræsrammer, der fremviser træets naturlige skønhed og struktur, eller behandlet med sort eller hvid lak. På Færøerne tilbyder vi rammer af bæredygtigt fyr.

Vi håber, at vores engagement i at skabe smukke produkter på en ansvarlig og miljøvenlig måde vil inspirere andre til at tage lignende skridt i deres virksomheder og personlige liv. Du kan læse mere om vores rammer og deres bæredygtige produktion ved at trykke her.