_

Bæredygtighed

Sustainability

Sådan tager vi et bæredygtigt ansvar

Vi skal passe på vores Jord. Det har vi ikke været så gode til de sidste mere end 100 år, og nu er vi faktisk i den situation, at vi end ikke behøver nævne alle de plager, der i disse årtier rammer vores planet, vores skønne, mangfoldige og allesammens hjem. Vi ved det nemlig godt alle sammen – nu er det på tide at handle. Med store og små initiativer må vi løfte i flok!

Vi overforbruger ganske enkelt Jordens ressourcer, og her er det vigtigt at huske på, at der ikke er nogen, der kan hjælpe os andre end os selv. Derfor skal vi alle leve og handle mere bæredygtigt.

Det har vi nu taget på os og yder vores lille bidrag med vores bæredygtige værker.
Du kan læse mere om vores filosofi her.

Ingen masseproduktion, intet spild

Først og fremmest undlader vi at masseproducere, selv om vi dermed ville kunne skabe et billigere produkt med højere profit.

Vi printer ikke flere fotografier, end vi har ordrer på og vælger materialer i højeste kvalitet. Vi ved fra os selv, at man værner om kvalitet.

Syrefrit papir – ingen kemi

Ved at benytte syrefrit fotopapir fra bæredygtigt skovbrug kan vi reducere brugen af kemikalier i fremstillingen, og samtidigt tager det kraftige papir langt bedre mod farverne, så vi opnår den dybe, mættede og skarpe billedoplevelse, som motivet fortjener.

Lokalt producerede rammer

Vores billedrammer er skabt af træ, der er skovet på en bæredygtig måde. Det betyder, at der ikke er fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere. Både flora og fauna er beskyttet i fældningsprocessen, og desuden er skovarbejderne sikret fair arbejdsvilkår. Utroligt nok er det nemlig ikke en selvfølge.

Hver enkelt ramme er omhyggeligt udvalgt og samlet af vores dygtige, lokale håndværkere, som sætter en ære i deres fag.

Rammerne fås enten ubehandlede i solidt egetræ, hvor træets struktur træder tydeligt frem, eller behandlet med sort eller hvid lak, der er så miljøskånsom som muligt.

Du kan læse mere om vores rammer ved at trykke her.