_

Bliv forhandler eller samarbejdspartner

Bliv en del af vores fællesskab og forhandler af vores produkter

Vi ønsker at samarbejde med passionerede personer med en skarp æstetisk sans og fokus på interiør, design, kunst og bæredygtighed, og inviterer jer til at forhandle vores produkter. Uanset om jeres virksomhed er veletableret eller netop er ved at tage sine første skridt, er vi meget interesseret i at samarbejde med jer. Vores sortiment af smukke, elegante og bæredygtige kunstværker egner sig perfekt til at dekorere enhver bolig. Vi er mere end glade for at tilbyde jer rådgivning og information, der kan hjælpe jeres kunder med at vælge de rigtige produkter til deres hjem. Uanset om jeres forretning findes online eller har en fysisk adresse, er vores dør åben for jer. Vi ser frem til at høre fra jer og vil besvare jeres henvendelse så hurtigt som muligt. Udfyld venligst nedenstående formular og fortæl os lidt om jeres virksomhed, så vender vi tilbage.

Bliv en af vores nye samarbejdspartnere og giv dine kunder muligheden for at anvende en rabatkode på vores webshop

Få chancen for at tilføje vores værker til din fysiske butik med Make Me Wonder! Vi tilbyder nu forhandlere muligheden for at hænge vores billed- og fotokunst op i deres butikker og samtidig give deres kunder en særlig rabatkode.

Vores værker inviterer ikke alene æstetikken indenfor, men de er også bæredygtige og passer perfekt ind i ethvert lokale. Gennem vores samarbejde vil du også få adgang til eksklusiv rådgivning og information, der kan hjælpe dig med at promovere værkerne og skabe en unik og inspirerende butiksoplevelse for dine kunder.

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores forhandlerprogram og tage det første skridt mod at få Make Me Wonder op at hænge i din butik.