_

Filosofi

Håb som filosofi

I hver enkelt strofe, i hvert fotografi, har vi lagt vor hjerter og sjæl for at udtrykke en følelse af håb. Vi tror på håbet som en større kraft; som en forløsning i svære tider og et bindeled mellem mennesker.

Vi tror på håbet, selvom det af og til har spinkle kår og trang plads. Håbet om en lysere fremtid - både for hver enkelt af os, men også for os alle sammen som en samlet enhed. Håbet om at vi fremover vil behandle vores fælles hjem, Jorden, bedre end vi gør det lige nu. Håbet om at vi står sammen i modgangstider. Og håbet om at blive ved med at tro på, at der er mere, der forener os, end der skiller os ad.

Vi har gjort os umage for at skabe et produkt, der indgyder håb. Både når du kigger på vores fotografier, men også når du læser vores poesi.

Vi tager et ekstra skridt

Og vi gør os en ekstra anstrengelse. For vores planets og vores fremtids skyld. Vores motivation er at skabe et produkt, som er bæredygtig i alle sine processer. Ikke bare som et smart mærkat, vi kan sætte på vores produkter - nej, snarere som en filosofi, en grundkerne af værdier, der kommer indefra.

Du kan læse mere om vores syn på bæredygtighed her. Og du kan læse mere om vores bæredygtige rammer her.