_

Om os

I 2020 rejste Hans Pilgaard og Jobbe Pilgaard til Færøerne for at skrive og fotografere. Og undervejs på de utallige vandreture i bjergene blev der brygget masser af kaffe og store drømme. Den vigtigste drøm, der udsprang af dette eventyr var ideen om Make Me Wonder - By Pilgaard.

Hans Pilgaard & Jobbe Pilgaard

Hans Pilgaard

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988. Hans har siden arbejdet for TV 2 Danmark som både journalist og tv-vært. Han er især kendt for at slutte sine udsendelser med nogle poetiske ord. Hans udgør den ene halvdel af Make Me Wonder.

Find Hans på Facebook
og Instagram.

Jobbe Pilgaard

Uddannet kandidat i Pædagogisk Filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i frihedsbegrebet. Siden har Jobbe forfulgt en karriere som fotograf inden for rejsebranchen. Jobbe udgør den ene halvdel af Make Me Wonder og står for den kreative del af samarbejdet.

Find Jobbe på og InstagramLinkedIn
og Facebook

Ideen

Ideen til Make Me Wonder opstod på Færøernes vestligste ø, Mykines.

- Vi var gået ud til det markante rød-hvide fyrtårn på øen. Mens bølgerne hamrede mod de lodrette klipper for foden af fjeldsiden og mågerne skreg, sad vi og lod naturen sive ind gennem ører, øjne og pirrede vores bevidsthed.
Den blå himmel over os forsvandt i takt med, at en let vind trak mørke skyer og en snigende tåge med sig. Men – mellem de mørke skyer, var der stadig lyse sprækker af håb, der kunne stikke hovedet frem og hviske os ord i hjerte og sind.

Konceptet

Målet med vores værker er at få betragteren til at undres, være nysgerrig, turde drømme, give slip og håbe på det, der kun kan ske, når man står sammen. Værkerne er hver især udviklet til at indgå i ethvert moderne hjem, som et bæredygtigt supplement. Og vores håb er at gøre kunst tilgængelig og jordnær for enhver.
Vores mission er ikke at udgive så mange kollektioner som muligt. Tværtimod. De udkommer i takt med, at vi føler, at der er synergi mellem dem og drømmene bag. Alle vores kollektioner har sin egen identitet, men kan sammensættes med de øvrige. Alle vores værker, fotografi, poesi og kunst er i et evigt samspil med hinanden. Og de kan derfor sammensættes i en uendelighed.

Bæredygtighed

Fra begyndelsen har vores hensigt været at vores produkter skal være bæredygtige - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores passionerede, lokale håndværkere samler omhyggeligt vores træ-rammer og printer vores værker på de mest fineste printere.

Du kan læse mere om vores forhold til bæredygtighed ved at trykke her.

Udvalg og produkter

Vi har lagt hele vores sjæl og vores hjerter i Make Me Wonder, og det er en ære for os, at vores fotografier, poesi og kunst får en plads i dit allerhelligste: dit hjem.

Du kan se vores kollektioner ved at trykke her, og du kan læse mere om vores rammer ved at trykke her.

Håb som filosofi

I hver enkelt strofe, i hvert fotografi, i hvert penselstrøg har vi lagt vor hjerter og sjæl for at udtrykke en følelse af håb. Vi tror på håbet som en større kraft; som en forløsning i svære tider og et bindeled mellem mennesker.

Vi tror på håbet, selvom det af og til har spinkle kår og trang plads. Håbet om en lysere fremtid - både for hver enkelt af os, men også for os alle sammen som en samlet enhed. Håbet om at vi fremover vil behandle vores fælles hjem, Jorden, bedre end vi gør det på nuværende tidspunkt. Håbet om at vi står sammen i modgangstider. Og håbet om at blive ved med at tro på, at der er mere, der forener os, end der skiller os ad.

Vi har gjort os umage for at skabe værker, der indgyder håb. Både når du kigger på vores fotografier og kunstværker, men også når du læser vores poesi.

Vi tager et ekstra skridt

Og vi gør os en ekstra anstrengelse. For vores planets og vores fremtids skyld. Vores motivation er at skabe et produkt, som er bæredygtig i alle sine processer. Ikke bare som et smart mærkat, vi kan sætte på vores produkter - nej, snarere som en filosofi, en grundkerne af værdier, der kommer indefra.

Du kan læse mere om vores syn på bæredygtighed her. Og du kan læse mere om vores bæredygtige rammer her.

Bliv forhandler eller kontakt os

Vi elsker at arbejde sammen med dedikerede mennesker. Ønsker du at tilslutte dig familien og blive en af vores forhandlere? Så kan du kontakte os her.

Har du ris, ros eller spørgsmål. Så tøv ikke. Du kan altid skrive til os ved at udfylde denne formular.