_

Om os

Jobbe Pilgaard

Træd ind i en verden af farver, følelser og poesi med den selvlærte kunstner, Jobbe Pilgaard. Med sit lille atelier, Make Me Wonder, der ligger på det ydre Vesterbro, er Pilgaard bedst kendt for at blande visuel kunst, fotografi og poesi for at skabe værker, der tager dig med på en drømmerejse ind i både selvopdagelse og endeløs fantasi.

Som uddannet pædagogisk filosof har Pilgaard en dyb forståelse af menneskets natur og en passion for det mellemmenneskelige og emotionelle. Han stræber efter at vække en følelse af sammenhold og sammenhørighed i sine værker.

Som søn af kreative forældre skinner arven igennem hvert penselstrøg, hvert fotografi og hver poetisk strofe. Hans evne til at blande forskellige medier og teknikker er et udtryk for hans brud på kunstens traditionelle dogmer og en invitation til at udforske en verden af farver og følelser.

Pilgaards hensigt med Make Me Wonder er at pirre en undren hos betragteren. Værkernes mission er at vække drømme, give mod til at give slip og indgyde håb som en større kraft; som en forløsning i svære tider; som et bindeled mellem mennesker. Værkerne er hver især udviklet til at indgå i ethvert moderne hjem, som et bæredygtigt supplement.

Så hvorfor ikke invitere Jobbe Pilgaards drømmende kunstverden indenfor dine egne døre i dag? Udforsk hans unikke samling af værker og lad dig bevæge af kraften i deres poesi og kreativitet. Oplev, hvordan hans passion for det mellemmenneskelige og emotionelle kan inspirere og udfordre dig til at søge ind i dig selv, i kærligheden, i håbets kraft og i alt det, der binder os sammen.

Tryk her for at fordybe dig i alle kollektionerne.

 


Samarbejde med Hans Pilgaard

Som par deler Hans Pilgaard og Jobbe Pilgaard kærligheden til både kreativitet og poesi. Sammen har de to skabt en række fotokunstværker, hvor Hans Pilgaards poetiske evner harmonerer med Jobbe Pilgaards fotografi. Disse værker er udgivet som Special Editions i en begrænset antal.

Sammen skaber de værker, der tager dig med på en drømmende rejse gennem tid og sted, hvor poesien og fotografiets magi fusionerer og forgrener sig.

Hans skriver poesien til Jobbes fotografi, og sammen skaber de værker, der gemmer på magi til dem, der tager sig tid til at udforske dem. Fra romantiske scener til surrealistiske landskaber er deres fotokunst en fejring af skønheden i en verden, der byder på modstand, og en invitation er drømme stort og håbe uendeligt.

Oplev poesien og fotografiets magi i fotokunst fra Hans Pilgaard og Jobbe Pilgaard, og lad dig forføre af den unikke fusion af de to kunstformer. Dyk ned i deres verden af magisk poesi og lad dig inspirere til at udforske dine egne drømme.

Tryk her for at udforske vores udvalg af Speciel Editions fra Hans Pilgaard og Jobbe Pilgaard.

Et bæredygtigt valg

Hos Make Me Wonder mener vi, at kunst ikke kun bør fascinere og inspirere, men også skåne vores planet mest muligt i sin produktion. Vores værker og bæredygtighed hænger uløseligt sammen - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor henter vi vores træ til produktionen af vores ikoniske rammer fra bæredygtigt drevne skove og sikrer, at hvert eneste stykke ikke kun er smukt, men også miljøansvarligt. Der fældes ikke flere træ, end der bliver plantet. Vores dedikation til bæredygtighed stopper ikke der - vi undgår masseproduktionsmetoder og foretrækker at skabe hvert enkelt værk med fokus på kvalitet og lang levetid.

Vores engagement i bæredygtighed omfatter også vores valg af materialer. Vi bruger kun syrefri papir, som ikke kun beskytter din kunst mod gulfarvning over tid, men også sikrer, at der ikke frigives skadelige kemikalier i miljøet.

Og vi gør os en ekstra anstrengelse. For vores planets og vores fremtids skyld. Vores motivation er at skabe et produkt, som er bæredygtig i alle sine processer. Ikke bare som et mærkat, vi kan sætte på vores produkter - nej, snarere som en filosofi, en grundkerne af værdier, der kommer indefra.

Så hvorfor ikke vælge kunst, der ikke kun vækker din glæde, men også hjælper med at bevare vores planet for kommende generationer? Oplev magien og poesien i vores kunst, mens du ved, at du har truffet et bæredygtigt valg. Køb et værk i dag og nyd glæden ved det hver dag i dit hjem eller kontor.

Bliv klogere på vores forhold til bæredygtighed ved at trykke her.

Eller tryk her for at lære mere om vores bæredygtige rammer.

 Forelsket i et fotografi, der ikke findes på shoppen?

Er du blevet forelsket i et fotografi, som du ikke kan finde på vores shop? Fortvivl ej! Alle Jobbe Pilgaards fotografier kan købes som en specialbestilling.

Du kan se vores prisliste ved at trykke her.

Bliv forhandler eller hæng os op i din butik og tilbyd dine kunder rabat på vores webshop

Vi elsker at arbejde sammen med dedikerede mennesker. Vi tror på, at vores værker kan skabe magiske øjeblik både for vores egne og for dine kunder. Derfor vil vi gerne samarbejde med dig om at sprede glæden ved Make Me Wonder.

Uanset om du ønsker at forhandle vores bæredygtige fotokunst, om du vil invitere Jobbe Pilgaard til at udstille på dit galleri, eller om du vil vores fotokunst hængende i din butik med mulighed for at tilbyde dine egne kunder en rabatkode til vores shop, vil vi venligst bede dig sende os en forespørgsel ved at trykke her.

Uanset om du ønsker at forhandle vores kollektioner, eller om du vil have vores fotokunst hængende i din butik med muligheden for at tilbyde dine kunder en rabatkode til vores shop, beder vi dig sende os en forespørgsel ved at trykke her.

 

Kontakt

Har du ris, ros eller spørgsmål. Tøv ikke. Du er velkommen til at sende os en besked ved at udfylde denne formular.