_

Make Me Wonder

Professionel fotografi

REJSE, HOTEL, RESTAURANT, BRYLLUP, PORTRÆT & LIVSSTIL

Jobbe Pilgaard

HOTEL & RESTAURANT

Hotel Føroyar
Tórshavn, Færøerne

FORKÆL DIN ÆREKÆRHED

Et billede siger mere end tusind ord – ikke mindst når det kommer til hotel- og restaurationsbranchen. Gæsterne vælger deres fortrukne sted ud fra deres førstehåndsindtryk, og her er fotografi et altafgørende værktøj.

Hos Make Me Wonder er vores mission at skabe en autentisk serie af fotografier, der indrammer essensen af den oplevelse, I tilbyder jeres gæster. I et samarbejde med jer, sikrer vi, at I står tilbage med en serie fotografier, I føler repræsenterer sjælen i jeres virksomhed.

Vi er med hele vejen. Fra planlægning til post-produktion for at efterlade et unikt førstehåndsindtryk hos jeres gæster.

Jobbe Pilgaard tager både fotografier af jeres arkitektur, interiør, personale, samt jeres restaurant-oplevelse. Desuden tilbydes også fotografi af lokale oplevelser og geo-identifikation, således gæsterne både ved, hvor I verden, de er, og hvad de kan optimere deres ophold med.

At fange essensen af den unikke oplevelse, I tilbyder, handler det om mere end blot at tage billeder af jeres rum og retter. Det handler om at fange den ærekærhed, I har lagt i at skabe en helhedsoplevelse; alt det, som gør, at man husker jer, når man tager hjem.

BRING SANSERNE I SPIL

At spise ude handler ikke blot om at blive mæt. Det er en helhedsoplevelse, som skal efterlade et indtryk, forkæle sanserne og kunne vække glæde i længere tid, end selve måltidet varer.

Gæster vælger deres restaurantoplevelse ud fra deres sanser. Det er det øjeblik, de ser et fotografi af jeres mad, at de beslutter sig for, hvorvidt de vil spise hos jer. Og derfor er det essentielt, at fotografierne er autentiske og professionelle.

Hos Make Me Wonder hjælper vi ikke blot med at vise jeres råvarer og madkunst frem fra sin bedste side. Gennem vores samarbejde med jer, finder vi frem til den helhedsoplevelse, som I som restaurant ønsker, at jeres kunder går hjem med og indkapsler den i en serie fotografier.At nå ind til kernen af, hvilket indtryk I vil efterlade jeres gæster med er nemlig der, hvor hemmeligheden til det førstehåndsindtryk, I vil give jeres kunder, gemmer sig.

Restaurant CAPA
København, Danmark

BRYLLUP

ET JA, DER BETYDER MEGET MERE BARE JA

At finde den helt rigtige fotograf til at forevige den vigtigste dag, I jeres liv, handler ikke blot om smukke billeder, det rigtige lys og den perfekte location. At være fotograf til jeres store dag handler om jeres tryghed ved og tillid til os.

Hos Make Me Wonder er vores mission først og fremmest at fjerne jeres utryghed i forhold til billederne. I kan stole på, at vi har styr på den del. Det eneste I skal hjælpe os med er, at fortælle os, hvordan jeres drømme ser ud. Så hjælper vi jer med at forevige dem.

Bronze - Brudeparret

Portrætter af brudeparret på en location, der betyder noget for jer.
En samlet pakke af udvalgte billeder i en kvalitet, der kan trykkes i større format.

Samlet pris: 4.995 kr. for 1 bryllupsfotograf

SØLV - Før, under og efter

Før vielsen, hvor gommen venter og bruden ankommer.

Under vielsen (hvis præsten tillader det).

Efter vielsen med ris, familie og venner.

Portrætter af brudeparret på en location, der betyder noget for jer.

En samlet pakke af udvalgte billeder i en kvalitet, der kan trykkes i større format.

Samlet pris: 9.999 kr. for 1 bryllupsfotograf.

GULD - Fra vielse til vals (2 fotografer)

Før vielsen, hvor gommen venter og bruden ankommer.

Under vielsen (hvis præsten tillader det).

Efter vielsen med ris, familie og venner.

Portrætter af brudeparret på en location, der betyder noget for jer.

Receptionen, festen, taler, bordbilleder, sange, kage og sluttes med brudevals.

Kvalitetsfotobog med 25 billeder i god kvalitet.

Kørsel i hele Danmark – inklusiv broafgift.

En samlet pakke af udvalgte billeder i en kvalitet, der kan trykkes i større format.

Samlet pris: 19.999 kr. for 2 bryllupsfotografer.

GULD, SØLV ELLER BRONZE?

Kommer snart.
Tryk her for at kontakte for et tilbud.

PORTRÆT

AT FANGE MOMENTET

Et godt portræt er meget mere end blot et billede. Et godt portræt viser meget tydeligt, hvem du er som menneske.

Hos Make Me Wonder har vi specialiseret os i at gå et spadestik dybere og nå ind til nerven for at skabe et portræt. Det er samtalen og den tillid, den skaber, som skal kanaliseres ind i portrættet for at vise, præcis hvem du er, og hvad du står for.Andre gange er der øjeblikke i livet, som man ønsker at forevige. Det kan være barnedåben, konfirmationen, den runde fødselsdag eller studentergildet. Alle små momenter, der gør vores liv til en historie og et minde, som bliver fremkaldt af et billede. Jobbe Pilgaard har fotograferet nogle af landets mest kendte ansigter og arbejder kreativt og innovativt for at fange de momenter, der opstår helt naturligt.

Pris: 899 kr. / pr. time *

* En standard-pakke består af 1 times fotografering og 2 timers efterfølgende redigering af billederne.

PORTRÆTTER DER BLIVER STÅENDE

Virksomhedsportrætter er med til at skabe en relation mellem jeres ansatte og kunderne. At stille jer frem for at kameraet symboliserer gennemsigtighed og ærlighed, hvilket skaber tillid til jeres kunder.

Hos Make Me Wonder er vores mål at skabe en serie portrætter, der ikke alene er smukke og visionære, men som også rammer netop den stil, som jeres virksomhed sigter efter.

Vi ved, at vigtigste ingrediens i et godt portræt ligger de indledende samtaler mellem virksomheden og fotografen. Portrættet skal nemlig symbolisere de visioner, I har for jeres virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres tanker.

Pris: 899 kr. + moms / pr. t.
Kontakt os for at få et tilbud.

Confectioner image

JOBBE PILGAARD

Fotograf, Make Me Wonder

Jobbe Pilgaard er specialiseret inden for fotografi i rejse-branchen, oplevelses-fotografi samt portræt.

"Siden jeg var barn, har jeg haft et kamera i hænderne. Og jeg elsker at få så megen kreativitet og farvespil ind i den lille, berømte firkant, som vi kalder et fotografi.
Jeg har arbejdet med hoteller, restauranter og nogle af Danmarks mest kendte ansigter. Og jeg glæder mig til at også at arbejde sammen med dig."

Signature image