_

Et helt nyt eventyr

I årevis har jeg fået beskeder fra jer på både Facebook og Instagram, hvor I så sødt fortæller, at I elsker at være med på vores rejser. Og derfor tænkte jeg, at jeg ville invitere jer lidt længere ind i vores eventyr.

Jeg elsker at rejse. At møde nye og spændende kulturer, udforske verden og blive klogere på livet. Der findes i min verden ikke noget bedre.

I denne blog inviterer jeg dig med på vores eventyr. Du vil her kunne læse om alle de spændende ting, vi oplever. Normalt, når jeg deler et billede på de sociale medier, skriver jeg altid en lille historie, der hører til. Men her på bloggen får du den fulde og lange historie - uden omsvøb og som den er.

Desuden får du her muligheden for at se nogle af de billeder, jeg ikke deler på de sociale medier. Og nogle af mine bedste anbefalinger - både når det kommer til fotografering, vandreture, rejser - og ja, jeg kan nok ikke love, at jeg ikke også anbefaler noget vandreudstyr eller en serie i ny og næ. Sidst - men bestemt ikke mindst - kommer der her også rabatkoder til andre firmaer, som jeg samarbejder med.

Jeg håber, at du har lyst til at dele eventyrene med os.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published